\\ WIJ BESTAAN 10 JAAR
 
\\ ONZE WEBSITES
 
\\ CMS, CRM, ERP EN SHOPS
 
\\ OPENSOURCE
 

FutureFarm, inmiddels alweer 10 jaar een succesvol concept op het gebied van 3D, Design en multimedia.

Nog steeds zijn wij van alle markten thuis en maken wij toonaangevende visuele presentaties voor uiterst concurerende prijzen.

Zoals u kunt zien in onze voorbeelden kunt u bij ons terecht met zowel grote als kleine projecten en draaien wij nergens onze hand voor om ! Bring it on !
 

FutureFarm staat synoniem aan unieke en hedendaagse vormgeving. Dat houd in dat wij onze ontwerpen graag met een iets andere invalshoek benaderen. Niet de standaard vormpjes en lettertypes, maar lekker eigentijds en wellicht eigenwijs.

Wij zetten onszelf niet in de markt als een 13 in een dozijn studio, en dat geld ook voor onze ontwerpen. Wilt u graag opgaan in de menigte, dan verwijzen we u graag door naar onze conculega's.

 

Naast eigenwijze designs, hebben we ook de technische kant volledig onder controle.

Database driven websites zitten vanzelfsprekend ook in ons assortiment en als dat nog niet genoeg is kunnen wij u ook custom-made oplossingen bieden.

Ook webshops hebben we er alweer meerdere van afgeleverd, incl. IDeal, paypal koppelingen en complexe bestelmogelijkheden..

 

We zijn eigenlijk altijd goedkoper dan andere spelers op de markt. Waarom?

Wij houden er niet van om het wiel opnieuw uit te moeten vinden dus zijn wij altijd opzoek naar "ready to use" producten. Wij grijpen daarom graag naar systemen als Joomla, OSCommerce, Magento, Drupal en Zencart.

Net zo goed, zo complex als nodig, altijd up to date, maar bovenal gratis.
Waarom meer betalen?

FutureFarm - 3D animation + Design Studio // Zuiderdiep 137 - 7876 AG - Valthermond - 0651 692042