\\ WIJ BESTAAN 10 JAAR
 
\\ LOGO'S
 
\\ HUISSTIJLEN
 
\\ EEN KEER IETS ANDERS
 

FutureFarm, inmiddels alweer 10 jaar een succesvol concept op het gebied van 3D, Design en multimedia.

Nog steeds zijn wij van alle markten thuis en maken wij toonaangevende visuele presentaties voor uiterst concurerende prijzen.

Zoals u kunt zien in onze voorbeelden kunt u bij ons terecht met zowel grote als kleine projecten en draaien wij nergens onze hand voor om ! Bring it on !
 

Toen we begonnen, wilden we er eigenlijk niet aan beginnen. Maar gaandeweg kregen we steeds vaker de verzoeken om ook logo's en brochures te maken voor onze vaste klantenkring.

De kennis hadden we vanzelfsprekend allang in huis mede omdat onze roots ook in de reclame / druk wereld liggen.

Dus nu ook : eigenwijze printdesigns tegen ongelofelijk lage prijzen !


 

Naast logo's maken wij dus nu ook huisstijlen in de breedste zin van het woord. Niet alleen briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, maar ook posters, flyers, wallpapers en outdoor media.

Wij ontwerpen slechts en dus drukken/beplakken we zelf niet. Maar uiteraard zouden wij geen full-service design studio zijn als wij daar onze contacten niet voor hebben.

 

FutureFarm staat synoniem aan unieke en hedendaagse vormgeving. Dat houd in dat wij onze ontwerpen graag met een iets andere invalshoek benaderen. Niet de standaard vormpjes en lettertypes, maar lekker eigentijds en wellicht eigenwijs.

Wij zetten onszelf niet in de markt als een 13 in een dozijn studio, en dat geld ook voor onze ontwerpen. Wilt u graag opgaan in de menigte, dan verwijzen we u graag door naar onze conculega's.

FutureFarm - 3D animation + Design Studio // Zuiderdiep 137 - 7876 AG - Valthermond - 0651 692042