\\ WIJ BESTAAN 10 JAAR
 
\\ 3D KARAKTERS
 
\\ MOTION CAPTURING
 
\\ WAT KUNNEN ZE ALLEMAAL?
 

FutureFarm, inmiddels alweer 10 jaar een succesvol concept op het gebied van 3D, Design en multimedia.

Nog steeds zijn wij van alle markten thuis en maken wij toonaangevende visuele presentaties voor uiterst concurerende prijzen.

Zoals u kunt zien in onze voorbeelden kunt u bij ons terecht met zowel grote als kleine projecten en draaien wij nergens onze hand voor om ! Bring it on !
 

U kent ze vast wel. Die grappige poppetjes in films en reclames die allerlei capriolen uithalen en soms te bizar zijn voor woorden. 3D karakters !

Wij maken ze ook, in alle vormen en maten. Voorbeelden opnoemen van de mogelijkheden is niet te doen. De fantasie van het menselijk brein is de enige beperking. Wij ontwerpen, modelleren en animeren elk gewenst karakter, eventueel inclusief emoties en gekke bekken.

 

Wij zijn nog op zoek naar een geschikte ruimte, maar we hebben het al in eigen bezit, als 1 van de weinige studios in Nederland. MOTION CAPTURING!!
Hollywood in Drenthe :)

MoCap (afk) is een technologie welke menselijke bewegingen 1 op 1 kan vertalen naar 3D botstructuren. Nog simpeler gezegd : hetgeen wat de persoon in een speciaal pak doet, doet uw 3D karakter ook. Net zo vloeiend, net zo complex.

 

Met MoCap kunnen we alles aansturen wat op 2 "benen" staat, maar daar beperken we ons niet toe.

Dankzij handmatige animatie kunnen we alles laten bewegen, maakt niet uit hoe of wat. Ook kunnen we de karakters voorzien van spraak / emoties en kunnen ze interactief zijn met allerlei objecten.

Ook kunnen ze ingemonteerd worden in videobeelden, fotomateriaal of life-size afgedrukt worden.

FutureFarm - 3D animation + Design Studio // Zuiderdiep 137 - 7876 AG - Valthermond - 0651 692042